Olimpiyat kadrosunda yer almayan İlkin Aydın, teknik ekiple antrenman yaptığı görüntüleri paylaştı - Haber Jet

Olimpiyat kadrosunda yer almayan İlkin Aydın, teknik ekiple antrenman yaptığı görüntüleri paylaştı

Filenin Sultanları Olimpiyat kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Simge Aköz, Ayça Aykaç ve İlkin Aydın'ın kadro dışı kalması tartışmalara neden olurken İlkin Aydın'ın teknik ekiple antrenman yaptığı görüntüler paylaşıldı. Sakatlığı nedeniyle tedavi gören Aydın'ın antrenman görüntülerinin paylaşılması kadroya geri döneceğini düşündürdü.

Paris 2024 Olimpiyat kadrosunda sakatlığından dolayı yer almadığı tahmin edilen İlkin Aydın, bugün teknik ekiple yaptığı antrenmandan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

İLKİN AYDIN OLİMPİYAT KADROSUNA ALINACAK MI?

Milletler Ligi (VNL) devam ederken sakatlanan İlkin Aydın, Çin dönüşü Türkiye’de tedavisine Hande Baladın ve Zehra Güneş ile devam ediyordu. Olimpiyatlara yetişip yetişmeyeceği düşünülürken 8 Temmuz 2024 tarihinde açıklanan Olimpiyat kadrosunda yer almadığı görüldü.

Konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan İlkin Aydın’ın sakatlığı nedeniyle kadro dışı kaldığı tahmin ediliyordu.

Bugün Instagram hikayesinde @voleybolun_sesi hesabına ait paylaştığı bir videoda Olimpiyat kadrosuna dahil olan Hande Baladın, Zehra Güneş ve teknik ekiple antrenman yaptığı görüntüleri paylaştı.

Ardından Aydın’ın kadroya alınıp alınmayacağı sorusu akıllara geldi.

Kesinleşmiş kadro açıklanmasına rağmen formata göre 28 Temmuz’a kadar oyuncularla alakalı herhangi bir sakatlık vs gibi durumlar olmasına karşın oyuncu/kadro değiştirme hakkı bulunuyor.

Bu kurala göre İlkin Aydın sakatlığının iyileşmesi durumunda Olimpiyat kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.

İlkin Aydın Olimpiyat kadrosuna geri alınacak mı? Filenin Sultanları Olimpiyat kadrosu değişecek mi? İlkin Aydın sakat mı?

VOLEYBOL OLİMPİYAT KADROSU DEĞİŞEBİLİR Mİ?

Formata göre belirlenen voleybol kadrosunda herhangi bir sıkıntı, sakatlık gibi bir durum olması halinde 28 Temmuz’a kadar takımlar kadrolarında değişiklik yapabiliyor.

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT NE ZAMAN?

Filenin Sultanları olimpiyatlarda ilk maçını 29 Temmuz 2024 tarihinde Hollanda ile yapacak.

Spor

Olimpiyat kadrosunda yer almayan İlkin Aydın, teknik ekiple antrenman yaptığı görüntüleri paylaştı” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Ayşe Naz Çetin Ayşe Naz Çetin

    İlkin Aydın, Sultanlar Ligi’ni en iyi manşet alan smaçörlerden biri olarak kapattı. Hem manşette hem de köşelerde onun desteğine ihiyacımız var umarım kadroya geri dahil olabilir. Sakatlığı çok talihsiz.

    Yanıtla
  • Ferhan Kaya Ferhan Kaya

    İlkin Aydın takıma geri dönsün

    Yanıtla
  • Mete Han Özdinç Mete Han Özdinç

    İlkin aydın çok hak ediyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir