Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu'nun ismi İspanya'daki humus reklamında geçti! Duyanlar şoke oldu - Haber Jet

Galatasaray’da forma giyen Kerem Aktürkoğlu’nun ismi İspanya’daki humus reklamında geçti! Duyanlar şoke oldu

Kerem Aktürkoğlu'nun adı şimdiden İspanya'da yer aldı. Transfer iddialarının gölgesinde yer alan Kerem Aktürkoğlu'nun adı İspanya'nın meşhur Humus reklamında geçti.

Son günlerde İspanya futbol ekibine transferi konuşulan Kerem Aktürkoğlu’nun adı şimdiden ülke reklamlarında yer almaya başladı. Galatasaray’da forma giyen Kerem Aktürkoğlu’nun İspanya reklamda adının geçtiği videoyu izleyen Galatasaraylılar ise şoke oldu.

KEREM AKTÜRKOĞLU’NUN İSMİ İSPANYA’DAKİ HUMUS REKLAMINDA GEÇTİ

Önümüzdeki günlerde İspanya köklü Real Sociedad ile resmi olarak görüşmesi başlaması planlanan Kerem Aktürkoğlu, ülkenin reklamlarında yer aldı. Humus reklamında bir müşterinin “Galatasaray’dan Aktürkoğlu’nu hatırlatıyor bana sofrada varsa herkesin gözü ondadır” söylediği ortaya çıktı.

Market alışverişi sırasında müşterinin Kerem Aktürkoğlu’nun ismini kullanması ise sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Galatasaraylı taraftar Aktürkoğlu’nun transferinin doğruluğunu da bu reklamla yorumladı. Bazı taraftarlar Kerem Aktürkoğlu’nun gidişine üzülmezken bazıları ise transferin gerçekleşmesine sevindiklerini belli eden yorumlarda bulundu.

Galatasaray’da Forma Giyen Kerem Aktürkoğlu’nun Ismi İspanya Reklamında Geçti! Duyanlar şoke Oldu

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY’A VEDA EDECEK Mİ?

Sosyal medyada oldukça popüler olan birçok kullanıcı da reklamı paylaştı. Kerem Aktürkoğlu Hollanda-Türkiye maçından sonrada gündem olmuştu. A Milli Futbol takımında da yer alan Aktürkoğlu, maçı kaybetmelerinin ardından ağladığı anlar da sosyal medyada yer aldı.

Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla 54 maça çıktı. Gerçek adı Muhammed Kerem Aktürkoğlu olan yıldız futbolcu Galatasaray’da sol kanat ve ofansif orta saha pozisyonlarında oynadı.

Galatasaray’da Forma Giyen Kerem Aktürkoğlu’nun Ismi İspanya Reklamında Geçti! Duyanlar şoke Oldu

İddialar arasında; Kerem Aktürkoğlu’nun Real Sociedad’a gitmeye sıcak baktığı yer aldı. İspanyol ekibin Kerem Aktüroğlu için kesenin ağzını açtığı ve 12 milyon euro teklif ettiği de diğer bir iddia oldu.

Galatasaray’da Forma Giyen Kerem Aktürkoğlu’nun Ismi İspanya Reklamında Geçti! Duyanlar şoke Oldu

Kerem Aktüroğlu’an daha öncede Suudi Arabistan’dan teklif geldi. Ancak Aktürkoğlu’nun Suudi Arabistan’a sıcak bakmadığı yer aldı. Aktürkoğlu’nun gitmeye sıcak bakmasının en büyük nedeni ise 2023-2024 yılında Galatasaray taraftarı tarafından dışlanması oldu.

SporTrend

Galatasaray’da forma giyen Kerem Aktürkoğlu’nun ismi İspanya’daki humus reklamında geçti! Duyanlar şoke oldu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Kıvılcım Serter Kıvılcım Serter

    Kerem aktüroğlu çok başarılı bir futbolcu cidden

    Yanıtla
  • Nazlı Nazlı

    Maalesef hak ettiği değeri göremiyor. Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’dan gidecek mi?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir