Simge Aköz, İlkin Aydın, Ayça Aykaç Filenin Sultanları Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer almadı - Haber Jet

Simge Aköz, İlkin Aydın, Ayça Aykaç Filenin Sultanları Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer almadı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na gün sayarken olimpiyat kadrosu da belli oldu. Olimpiyat oyunları için 21 Temmuz'da Paris'e gidecek Filenin Sultanları kadrosunda Simge Aköz, İlkin Aydın ve Ayça Aykaç yer almadı.

Filenin Sultanları Olimpiyat Oyunları kadrosu belli olurken Simge Aköz kadroda yer almadı.

SİMGE AKÖZ OLİMPİYATLARDA VAR MI?

Filenin Sultanları açıklanan Olimpiyat Oyunları 12+1 kişilik kadrosu belli oldu. Libero forması giyen Simge Aköz, olimpiyat kadrosunda yer almadı.

Milli takım, Olimpiyatlara tek libero ile Gizem Örge ile gidecek.

Simge Aköz neden olimpiyat kadrosunda yok? Ayça Aykaç neden olimpiyat kadrosunda yok?

İLKİN AYDIN NEDEN OLİMPİYAT KADROSUNDA YOK?

Milletler Ligi’nin ABD ayağında sakatlanan İlkin Aydın turnuvanın son ayağında Çin’e takımla birlikte gitmiş ve tedavisine orada devam edilmişti. VNL dönüşü tedavisine devam eden İlkin Aydın’ın olimpiyat kadrosuna neden alınmadığına ilişkin bir açıklama gelmedi.

İlkin Aydın olimpiyat kadrosunda mı, neden yok? İlkin Aydın sakat mı?

AYÇA AYKAÇ 2024 OLİMPİYATLARDA YOK MU?

Kulüp takımında libero forması giyen Ayça Aykaç, Danielle Santarelli’nin antrenörlüğünde geçtiğimiz yaz smaçör forması giyerek sahaya liberoyla beraber çıkma fırsatı yakalamıştı. Milleler Ligi’nde de smaçör forması giyen Ayça Aykaç, Olimpiyat kadrosunda yok.

Ayça Aykaç 2024 olimpiyatlarda yok mu, neden? Ayça Aykaç sakatlandı mı?

Ayça’nın neden kadroda olmadığı konusunda resmi bir açıklama yapılmasa da Olimpiyatların getirdiği 12+1 oyuncu kuralı nedeniyle antrenör ve ekibinin bazı oyuncuları kadroya alamayacağı önceden belliydi.

Zehra Güneş olimpiyatlara gidecek mi? Hande Baladın olimpiyatlara gidecek mi?

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT KADROSU

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları’na gidecek 12+1 kişilik kadrosu açıklandı. Açıklanan kadroda Simge Aköz, Ayça Aykaç ve İlkin Aydın yer almadı. Tek libero olarak gidilen Kural gereği olimpiyatlarda Beyza Arıcı ise +1 olarak katılacak. Olimpiyat köyünde kalamayacak olan Beyza Arıcı, takımın madalya kazanması durumunda madalya da alamayacak. Pasör: Cansu Özbay, Elif Şahin

Smaçör: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu, Meliha Diken

Orta Oyuncu: Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı (+1)

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Libero: Gizem Örge

Meliha Diken Olimpiyat kadrosunda mı? Filenin Sultanları Olimpiyat kadrosunda kimler var?

MELİHA DİKEN OLİMPİYAT KADROSUNDA

Hande Baladın ve İlkin Aydın’ın Milletler Ligi’nde yaşadığı sakatlıklar sonrasında çalışmalara başlaması söylenen Meliha Diken, olimpiyatlar geniş kadrosunda yer bulmuştu. Bugün açıklanan Olimpiyat kadrosunda yer bulan Meliha Diken, uzun bir aradan sonra milli takım forması giyecek.

ZEHRA GÜNEŞ VE HANDE BALADIN OLİMPİYAT KADROSUNDA

Zehra Güneş, Milletler Ligi’nin ikinci ayağında sakatlanarak turnuvanın üçüncü ve final aşamalarına katılmayarak İstanbul’da tedavisine başlamıştı. Yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle olimpiyat kadrosunda olup olmayacağı düşünülen yıldız orta oyuncunun bugün açıklanan Filenin Sultanları Olimpiyat kadrosuyla beraber Olimpiyatlara gideceği kesinleşti.

Zehra Güneş oynayacak mı? Hande Baladın oynayacak mı?

Aynı şekilde Çin’de devam eden turnuvada sakatlanan Hande Baladın, Türkiye’ye döner dönmez tedavisine başlamıştı. Başarılı bir grafik yakalayan Baladın’ın Olimpiyatlara gidip gidemeyeceği merak konusuydu. Bugün açıklanan Olimpiyat kadrosuyla Hande Baladın’ın olimpiyatlara gideceği kesinleşti.

SporSon Dakika

Simge Aköz, İlkin Aydın, Ayça Aykaç Filenin Sultanları Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer almadı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nursena Nursena

    İlkin Aydın’ın hakkıydı kadroda olmak

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir