En fazla abonesi olan YouTuber MrBeast, aday olma yaşı düşürülürse ABD Başkanlığı'na aday olacağını söyledi - Haber Jet

En fazla abonesi olan YouTuber MrBeast, aday olma yaşı düşürülürse ABD Başkanlığı’na aday olacağını söyledi

Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast'in "Aday olma yaşı düşürülürse ABD Başkanlığı'na aday olacağım." sözleri sosyal medyada gündeme geliyor. YouTube'ta en fazla aboneye sahip olan MrBeast'in adaylığı hakkında hayranları Biden ve Trump'ı geçebileceğini düşünüyor.

Yüksek prodüksiyonlu ve zorlu deneyim videolarıyla tanınan MrBeast, X’te  aday olma yaşının düşmesi halinde ABD Başkanlığı’na aday olacağını söyleyen bir paylaşım yaptı.

MRBEAST ABD BAŞKANLIK ADAYI MI OLACAK?

Dünyanın en çok abonesi olan YouTuber MrBeast, son zamanlarda siyasete karşı artan ilgisiyle gündeme gelmeye devam ediyordu. Biden ve Trump arasında Kasım ayında gerçekleşecek başkanlık seçimlerine göz kırpan MrBeast, “Başkanlığa aday olma yaşını düşürürsek yarışa katılacağım” açıklamasında bulundu.

MrBeast kimdir? MrBeast ABD Başkanı olacak mı?

6 Temmuz tarihinde yaptığı bu paylaşım 26 milyona yakın görüntüleme alırken tüm dünyada gündem oldu. Yorum yağmuruna tutulan MrBeast’ın bu çıkışı bazıları tarafından anlaşılmasa da bazı hayranları yarışa girmesi halinde Biden ve Trump’ı geçebileceğini düşünüyor.

Paylaşımının altına gelen “Başkan olsan YouTube videoları yapmaya devam eder miydin?” sorusu üzerine ise “Muhtemelen dünyanın en büyük ekonomisini yönetmeye odaklanırdım” cevabını verdi. Bu cevabıyla takipçileri tarafından “politikacı gibi konuşuyorsun” şakaları yapıldı.

MrBeast ABD Başkanlığına aday olacak mı? MrBeast hangi ülkede yaşıyor?

MRBEAST KİMDİR?

Asıl adı Jimmy Donaldson olan MrBeast, 7 Mayıs 1998 tarihinde doğdu. 26 yaşında dünyanın en çok abonesi bulunan YouTuber’ı olan MrBeast, video çekmeye 13 yaşındayken başladı. Giderek büyüyen MrBeast, bazı çocukluk arkadaşlarını da içerik üretimine yardımcı olması için işe almaya başladı ve şimdi 250’den fazla kişinin çalıştığı bir ekip kurdu.

YouTube'ın kralı kim, en çok kimin abonesi var? MrBeast gerçek adı ne, kaç yaşında YouTube başladı?

MRBEAST KAÇ ABONESİ VAR?

Haziran 2024 itibarıyla 289 milyon abonesi bulunmakta. Kendisine YouTube’ın kralı da deniyor.

ABD BAŞKANLIĞINA ADAY OLMA YAŞI KAÇ?

ABD Başkanlığına aday olacak kişinin en az 35 yaşında olması gerekiyor.

Dünya

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir