Doğu kesimlerde yağışlar etkili! 8 Temmuz Pazartesi İstanbul, İzmir ve Ankara hava durumu - Haber Jet

Doğu kesimlerde yağışlar etkili! 8 Temmuz Pazartesi İstanbul, İzmir ve Ankara hava durumu

Yağışlı ve bunaltıcı sıcaklıkların bir arada yaşanacağı 8 Temmuz haftasına Karadeniz'in doğusu sağanak yağışlarla girerken geri kalan bölgelerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre hava durumu Ankara, İstanbul ve İzmir verileri belli oldu.

Meteoroloji’nin son yayınlanan verilerine göre hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verileri belli oldu. Buna göre batı ve güney kesimlerde sıcaklık 1 ila 4 derece arasında artarken, Doğu Anadolu’nun doğusunda 2-4 derece arasında azalacak.

8-14 Temmuz tarihleri arasında hava sıcaklıklarının doğuda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilmekte.

Doğu Karadeniz, Samsun, Ordu, Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağış bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda meteoroloji uyarıda bulundu.

8 Temmuz İstanbul hava durumu nasıl? 8 Temmuz Ankara hava durumu nasıl? 8 Temmuz İzmir hava durumu nasıl?

8 TEMMUZ PAZARTESİ İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR HAVA NASIL?

İstanbul

Marmara bölgesi genelinde az bulutlu ve açık bir havanın etkili olması beklenirken, rüzgarın güney kesimlerinde kuzeyli yönlerden esmesi bekleniyor. İstanbul’da hava sıcaklığı 23-32 derece arasında değişirken az bulutlu ve açık bir gökyüzü bekleniyor.

Ankara

İç Anadolu bölgesi genelinde parçalı ve az bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken Ankara’da yağışsız bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı 20-35 derece arasında değişirken parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olması bekleniyor.

İzmir

Ege bölgesi genelinde az bulutlu ve açık bir havanın hakim olması beklenirken İzmir’de sıcaklık 25-36 derece arasında değişecek. Az bulutlu ve açık gökyüzü bekleniyor.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir