Hollanda-Türkiye maçında 37 bin Türk seyirci maçı stadyumdan izleyecek! Berlin'de biletlerin tamamı satıldı - Haber Jet

Hollanda-Türkiye maçında 37 bin Türk seyirci maçı stadyumdan izleyecek! Berlin’de biletlerin tamamı satıldı

6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Hollanda-Türkiye EURO 2024 çeyrek final maçı için Berlin Olimpiyat Stadyumu'ndaki tüm biletler tükendi. Karşılaşmada 37 bin Türk taraftarın tribünlerde olması bekleniyor.

EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde Türkiye, 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile karşılaşacak. Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan maçın biletleri kısa sürede tükendi.

HOLLANDA – TÜRKİYE SEYİRCİ SAYISI

Hollanda – Türkiye maçı 74 bin 64 kişilik Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Maçın biletlerinin tamamı satıldı. Hollanda – Türkiye maçında seyirci sayısının 74 bin kişi olması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Millî Takım’ın Hollanda ile oynayacağı EURO 2024 çeyrek final maçı için biletlerin tükendiğini duyurdu. TFF’den yapılan açıklamada, “A Millî Takımımızın 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü TSİ 22.00’de Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacağı çeyrek final müsabakasının bilet alım kodlarının dağıtımı sona erdi. Kırmızı Üyelerimizin bilet alım kodlarına yoğun ilgisi sonucunda, kodların tamamı 5 dakika içinde tükenmiştir” denildi​.

Hollanda Türkiye seyirci sayısı! Türkiye Hollanda maçında kaç Türk var, taraftar sayısı kaç kişi?

HOLLANDA – TÜRKİYE MAÇINDA KAÇ TÜRK TARAFTAR VAR?

Berlin Olimpiyat Stadyumu’nun 74 bin 64 kişilik kapasitesinin üçte biri, yani yaklaşık 25 bin koltuk Türk taraftarlara ayrıldı. Tribünlerin bir kısmı Hollanda taraftarlarına diğer kısmı ise tarafsız izleyicilere ayrılmış durumda. Ancak tarafsız tribünlerde de Türk taraftarların çoğunlukta olması bekleniyor.

HOLLANDA – TÜRKİYE MAÇI TÜRK TARAFTAR SAYISI KAÇ?

Hollanda Türkiye maçında tarafsız tribünlerle birlikte 37 bin Türk taraftarın yer alması bekleniyor.

Hollanda Türkiye taraftar sayısı! Hollanda Türkiye maçı Türk taraftar sayısı kaç?

BERLİN OLİMPİYAT STADI KAÇ KİŞİLİK, KİMİN STADI?

Bundesliga’da mücadele eden Hertha Berlin’in maçlarını oynadığı Berlin Olimpiyat Stadyumu 74.064 kişi kapasitelidir.

Berlin Olimpiyat Stadı kaç kişilik, hangi takımın? Berlin stadı kimin, kapasitesi kaç kişilik?

EURO 2024 çeyrek final maçlarının programı da netleşti. 5 Temmuz’da İspanya-Almanya ve Portekiz-Fransa maçları oynanacak. 6 Temmuz’da ise İngiltere-İsviçre ve Hollanda-Türkiye karşılaşmaları oynanacak.

A Millî Takımımız, son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Hollanda ise Romanya’yı 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Berlin’de oynanacak olan kritik maç sonucu turu geçen takım İngiltere-İsviçre maçı galibi ile eşleşecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir