Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli, gittiği restorandan kovuldu - Haber Jet

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli, gittiği restorandan kovuldu

Bir dönem ekranlara gelen Çukur dizisinde Timsah Celil rolünü oynayan Ahmet Melih Yılmaz'ın cinsiyet değiştirmesi gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde gittiği bir restorana alınmamasının ardından son hali de gündeme geldi.

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Çukur’da oynayan Timsah Celil karakterini canlandıran Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek adını da değiştirdi. Meli Bendeli ismini alırken sosyal medyada paylaşımlarda da bulunmaya devam ediyor.

MELİ BENDELİ KİMDİR?

Çeşitli sinema ve dizilerde karşımıza çıkan isim 1989 senesinde Ankara’da dünyaya geldi. Eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü’nde tamamlamasının ardından tiyatro alanında ilerledi.

Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği “Woyzeck Masalı” oyununda oynamasıyla adından söz ettirmeyi başardı.

2015 yılında Hatırla Gönül dizisinde rol alırken 2018’de Çukur’da Timsah Celil karakterini oynadı. En son ise Show TV’de Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakterini oynadı.

Meli Bendeli eski hali ve Instagram hesabı

GİTTİĞİ MEKANDAN KOVULDU

Cinsiyet değiştirmesinin ardından tepki alan isim, geçtiğimiz günlerde gittiği restorana alınmamasının ardından sosyal medyada gündem oldu.

Restoranda müşterileri gösterdiği söylenirken garson tarafından mekandan çıkarılırken garson olayla ilgili şu sözleri söyledi:

“Patron kameradan izlemiş, yayın yapıyor filan personel de görünüyormuş, bir daha gelmesin dedi, dükkanımıza gelmesin dedi. Biz aracıyız kusura bakma” dedi. O anları kayda alan oyuncu “Allah Allah kimse çıkmıyor, duydunuz mu? Bir daha buraya gelmeyeceğim çok üzgünüm. Eminim video içindir”

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir