Kısmetse Olur Emre Ubeyli evlendi! İşte düğününden kareler - Haber Jet

Kısmetse Olur Emre Ubeyli evlendi! İşte düğününden kareler

2015 yılında yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur'un popüler yarışmacılarından Emre Ubeyl, uzun süredir ortalıklarda görünmüyordu. Sosyal medya hesaplarını da kapatmış olan Emre Ubeyli'nin düğününden kareler sosyal medyada gündem olurken fanları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kısmetse Olur yarışmasında önce Ayça ardından Hazal ile birlikteliğiyle gündeme elen Emre Ubeyli, programdan bir süre sonra sessizliğe gömülmüştü. Instagram hesabı da kapalı olan Emre Ubeyli’den evlilik haberi geldi.

KISMETSE OLUR EMRE UBEYLİ EVLENDİ Mİ?

Instagram üzerinden @kismetseolurchaos hesabının yaptığı paylaşıma göre Emre Ubeyli’nin 27 Mayıs tarihinde evlendiğini duyurdu.

Kısmetse Olur Emre Ubeyli evlendi mi? Emre Ubeyli kiminle evlendi?

KISMETSE OLUR EMRE UBEYLİ ŞU AN NE YAPIYOR?

Kısmetse Olur denildiğinde ilk hatırlanan isimlerden Emre Ubeyli, iki sezon programda yer almıştı. İlk sezonda Hazal Atabek’le finale kadar giden Emre, programda 4. olmuştu. Daha sonra ikinci sezona dahil oldu ve ardından programın dizisi Gençlik Başımda Duman’da yer aldı.

Son olarak fitness hocalığı yaptığı bilinen Emre Ubeyli herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmadan gözlerden uzak bir hayat yaşıyor.

Magazin

Kısmetse Olur Emre Ubeyli evlendi! İşte düğününden kareler” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Özgür Özgür

    Emre ubeyli kiminle evlendi?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir