Hayat Hırsızı dizisinin başrollerinde Cemre Baysel ve Alperen Duymaz yer alıyor - Haber Jet

Hayat Hırsızı dizisinin başrollerinde Cemre Baysel ve Alperen Duymaz yer alıyor

Hayat Hırsızı konusu ve oyuncuları ile oldukça dikkat çeken bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Sürükleyici ve gerilim dolu hikayesi ile Hayat Hırsızı dizi sektörüne yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor!

Eylül ayında televizyon ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturacağı Hayat Hırsızı dizisinin başrollerinde Cemre Baysel ve Alperen Duymaz yer alıyor. 

Öksüz bir kız çocuğu olan Leyla’nın geçmişte ona zulüm eden üvey annesinden intikam alma hikayesini anlatan Hayat Hırsızı dizisinde Leyla karakterini Cemre Baysel oynayacak.

Hayat Hırsızı konusu nedir?

HAYAT HIRSIZI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Küçük yaşta annesini kaybeden ve üvey annesinin eziyetleri ile büyüyen Leyla’nın hayat hikayesi ve intikam duygusunu anlatan dizide Leyla’nın acı dolu hayatı ve içsel çatışmaları izleyiciye aktarılacak.

Hayat Hırsızı oyuncuları kimler?

HAYAT HIRSIZI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Cemre Baysel ve Alperen Duymaz’ın yer aldığı Hayat Hırsızı dizinin oyuncu kadrosunda Gonca Vuslateri, Zeyno Eracar ve Cengiz Bozkurt yer alıyor.

Hayat Hırsızı ne zaman başlayacak?

HAYAT HIRSIZI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Temmuz sonunda çekimlerine başlanması beklenen Ay Yapım dizisi Hayat Hırsızı’nın Eylül ayında yayına başlanması düşünülüyor.

Hayat Hırsızı uyarlama mı ?

HAYAT HIRSIZI UYARLAMA MI?

Brezilya’nın en büyük medya şirketlerinden biri olan Globo firması Avenida Brasil’in ilk uluslararası uyarlama haklarını Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden Ay Yapım’a sattı.

Hayat Hırsızı uyarlama olarak Avenida Brasil’den esinlenilerek işlenen bir dizi olacak.

Avenida Brasil yayınlandığı dönemde Brezilya’da izlenme rekorları kıran ve eleştirmenlerce övgüyle bahsedilen bir diziydi.

Hayat Hırsızı uyarlama mı ?

Dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşan bu dizi Türk yapımı olarak Hayat Hırsızı’na uyarlandı.

Dizinin başkarakteri kötü niyetli üvey annesi tarafından hurdalığa terk edilen ve babasının ölümünün intikamını almak için büyüdüğünde geri dönen küçük bir kız çocuğu.

Film DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir