Avusturya-Türkiye maçında 23 bin Türk seyirci maçı stadyumdan izleyecek! Leipzig’de biletlerin tamamı satıldı - Haber Jet

Avusturya-Türkiye maçında 23 bin Türk seyirci maçı stadyumdan izleyecek! Leipzig’de biletlerin tamamı satıldı

EURO 2024'te son 16 turunda oynanacak Avusturya-Türkiye maçı, Türk futbolseverler tarafından büyük ilgi görüyor. Leipzig Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri tükendi ve 23 bin Türk taraftarın stadyumda olması bekleniyor.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’te son 16 turu mücadelesinde 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşılaşacak. Leipzig Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak maç, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maça olan ilgi büyük ve tüm biletler tükendi.

AVUSTURYA – TÜRKİYE MAÇI SEYİRCİ SAYISI

EURO 2024’te heyecan dorukta. Türkiye, F Grubu’nda Çekya’yı 2-1 yenerek grubunu ikinci sırada tamamladı ve son 16 turunda Avusturya ile eşleşti. Maçın oynanacağı Leipzig Stadyumu, 47 bin 69 kişilik kapasitesiyle Türk ve Avusturyalı taraftarları ağırlayacak. Stadyumdaki yerlerin yarısı Türk taraftarlara, diğer yarısı ise Avusturyalı taraftarlara ayrıldı. Ancak tarafsız tribünlerde de Türk taraftarların çoğunlukta olması bekleniyor ve toplamda 23 bin Türk taraftarın stadyumda olması öngörülüyor.

Avusturya Türkiye seyirci sayısı kaç? Avusturya Türkiye maçını kaç kişi izliyor, kaç bilet satıldı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), maç için ayrılan biletlerin tamamının tükendiğini duyurdu. TFF’nin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

A Milli Takımımızın 2 Temmuz 2024 Salı günü Leipzig Stadyumu’nda TSİ 22.00’de Avusturya ile oynayacağı 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu müsabakasının bilet alım kodlarının dağıtımı sona erdi. Öncelikli alım hakkına sahip olan Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyelerinin UEFA’dan bilet alımı için 29 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 13.00 itibarıyla kod dağıtımları başlamış, 10 dakika içinde tüm erişim kodlarının tamamı tükenmiştir.

Avusturya Türkiye maçında kaç Türk taraftar var? Seyirci sayısı kaç?

MAÇ ÖNCESİ MUHTEMEL 11’LER

Türkiye’nin muhtemel 11’i şu şekilde: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız ve Arda Güler. Avusturya’nın muhtemel 11’inde ise Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, Grillitsch, Schmid, Baumgartner, Sabitzer ve Arnautovic yer alıyor.

Türkiye Avusturya maçı seyirci sayısı kaç? Kaç Türk taraftar var?

Maçın galibi, çeyrek finalde Romanya-Hollanda maçının galibiyle karşılaşacak. Ay-Yıldızlı ekibimize başarılar dilerken, tribünlerdeki coşkulu desteklerinin sahaya yansıyacağına olan inancımız tam.

Spor

Avusturya-Türkiye maçında 23 bin Türk seyirci maçı stadyumdan izleyecek! Leipzig’de biletlerin tamamı satıldı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Aslı Aslı

    Maç tahmini yapan var mı?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir