Avusturya-Türkiye maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor - Haber Jet

Avusturya-Türkiye maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor

Türkiye, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Avusturya-Türkiye maçı, 2 Temmuz Salı günü TRT 1'de Özkan Öztürk'ün anlatımıyla canlı yayınlanacak.

EURO 2024 heyecanı son 16 turu maçlarıyla devam ediyor. A Milli Takımımız, grup aşamasında gösterdiği performansla adını son 16 turuna yazdırdı ve son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak.

AVUSTURYA – TÜRKİYE MAÇINI KİM ANLATIYOR?

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu’nda çıktığı üç maçtan iki galibiyet ve bir mağlubiyet alarak grubu ikinci sırada tamamladı. Çekya’ya karşı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un golleriyle alınan 2-1’lik galibiyet, Türkiye’nin son 16 bileti almasını sağladı.

Avusturya ise D Grubu’nu Fransa, Hollanda ve Polonya’nın önünde lider olarak tamamladı. Grup maçlarında Fransa’ya mağlup olan Avusturya, Hollanda ve Polonya’yı yenerek son 16 turuna adını yazdırdı.

Avusturya Türkiye spikeri kim, maçı kim anlatacak?

Son 16 turundaki bu önemli karşılaşma, Almanya’nın Leipzig kentinde oynanacak. Türkiye’nin maçı kazanarak çeyrek finale yükselme hedefiyle sahaya çıkacağı bu mücadele, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Maçı TRT 1’de canlı olarak izleyebilecek olan taraftarlar, Özkan Öztürk’ün anlatımıyla bu heyecana ortak olacak.

Avusturya Türkiye maçını kim anlatıyor?

AVUSTURYA – TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye, son 16 turundaki bu zorlu mücadelede sahadan galip ayrılarak turnuvada yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Tüm futbolseverlerin merakla beklediği bu karşılaşma, 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Avusturya Türkiye maç spikeri kim, maçı kim anlatacak?

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir