Tartışmalı film Barda 2'nin kadın başrol oyuncusu Melisa Berberoğlu oldu - Haber Jet

Tartışmalı film Barda 2’nin kadın başrol oyuncusu Melisa Berberoğlu oldu

2007 yılında vizyona giren Barda filminin üzerinden 17 yıl geçmesinin ardından Barda 2 filminin geleceği duyurulmuştu. Sky Films ve Yakamoz International üstlendiği Barda 2'nin kadın başrol oyuncusu Melisa Berberoğlu oldu. İlk film ağır şiddet sahneleri ve konusu nedeniyle tartışmalara neden olurken ikinci filmin içeriği sosyal medyada gündeme geliyor.

Serdar Akar imzalı 2007 yapımı Barda filmi yayınlandığı dönemde ağır şiddet ve sert sahneleri nedeniyle eleştirilerin hedefinde olmuştu. Filmin üzerinden 17 yıl geçmesinin ardından bu sefer Serdar Akar’ın proje yaratıcısı olarak yer aldığı Barda 2 filminin hazırlıkları devam ederken kadın başrol oyuncusunun kim olacağı belli oldu.

BARDA 2 KADIN BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Barda 2 filminin kadın başrol oyuncusu Üç Kız Kardeş dizisinin Derya’sı Melisa Berberoğlu oldu.

MELİSA BERBEROĞLU KİMDİR?

Melisa Berberoğlu, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite hayatına 2014 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Tiyatro bölümünde başladı.

eğitim hayatı devam ederken bir yandan da uluslararası eğitmenlerin ses ve beden kullanımı üzerine olan atölyelerine katıldı.

Meisner Tekniği’ne dair Berlin’de atölye çalışmalarına katılan Berberoğlu, eğitim hayatı devam ederken bir yandan da uluslararası eğitmenlerin ses ve beden kullanımı üzerine olan atölyelerine katıldı.

Kadir Has Üniversitesi, Film ve Drama Bölümü İleri Oyunculuk alanında yüksek lisansına devam ediyor.

Üniversitede pek çok tiyatro oyununda yer alan Berberoğlu, 2019 yılında Otis Tarda isimli bir kısa filmde yer aldı. Ardından televizyon kariyerine ilk olarak Kırmızı Oda dizisiyle başlayan genç yıldız, Üç Kız Kardeş dizisiyle geniş kitlelerce tanındı.

Melisa Berberoğlu kimdir? Barda 2 filminin oyuncu kadrosu

Melisa Berberoğlu oynadığı diziler:

İlgili Haberler

2022 – 2024 Üç Kız Kardeş

2021 – Yeşilçam

2021 – Acans

2020 – Kırmızı Oda

BARDA 2 FİLMİ OYUNCU KADROSU

Filmin oyuncu kadrosunu 17 yıl önceki çıkan film gibi, uluslararası cast direktörü Amerikan Film Akademisi ve CSA üyesi olan Harika Uygur yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunun büyük bir çoğunluğu henüz belli değil.

Barda 2 filmi ne zaman çıkacak, konusu ne? Barda filmi olayı nedir, gerçek hikaye mi? GOP olayı ne?

BARDA 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Barda 2 filmi, 29 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek. Filmin senaryosunu Cem Özduru ve Ozan Ağaç kaleme alıyor. Filmin yapımcılığını Emre Oskay ve Bahadır Atasoy üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Hande Türkel oturacak.

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir