Yeniay, 6 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek - Haber Jet

Yeniay, 6 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek

6 Temmuz Cumartesi günü yeniay, Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bu yeniayda başlangıçlar yapma, ev ve aile ile ilgili konular gündeme gelirken hayatınızı değiştirmek için adımlar atabilir, yeni bir düzene geçiş yapabilirsiniz. Temmuz'da gerçekleşecek Yengeç yeniayında burçlar üzerine etkisi paylaşım, aileye ve evine vakit ayırma ve yeni başlangıçlarla şekillenecek.

6 Temmuz Cumartesi günü TSİ 01.57’de,  Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniay, özellikle gerçekleşeceği burcun özelliklerini taşıyor. Yeniay, Ay ve Güneş’in aynı burçta aynı derecede buluşmasıyla oluşur.

Yeniaylar yeni başlangıçların ve planların yapıldığı dönemdir. Her ay farklı bir burçta gerçekleşen bu döngü, Temmuz ayında Yengeç burcunda olacak.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY

Yengeç burcunda yeniay duygusal ve içsel olarak yeniliklerin başlangıcını simgeler. Su grubu olan Yengeç burcu; duygusal hassasiyet, empati, aile ve ev konularıyla alakalıdır. Bundan dolayı, Yengeç burcu yeniayı genel olarak duygusal başlangıçlar, içsel iyileşmeler gibi konulara odaklanır.

Yengeç burcu yeniayı ne zaman, hangi burçta? Temmuz yeniayı hangi burçta gerçekleşecek?

YENGEÇ YENİAYININ BURÇLAR ÜZERİNE ETKİSİ

Koç

Koç burçları ev, aile ve köklerle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilir veya evinizde yenilikler söz konusu olabilir. Ayrıca aile ilişkilerinde iyileşme karşılıkla adım atabilirsiniz.

Boğa 

Boğa burçları iletişim, kısa seyahatler ve yakın çevrenizle ilgili konularda bazı yeniliklerin yaşanması gündeminizde olabilir. Çekirdek ailenizle ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 

İkizler burçları  finansal konular ve içsel yeni başlangıçların etkisinde olabilir. Gelirini arttırmak veya maddi açıdan kendilerini güvenceye aldıkları konular ön plana çıkabilir.

Yengeç 

Burcunuzda gerçekleşen yeniayın etkilerini en çok siz hissederken, içsel bir iyileştirmeye gidebilir ve kendinizi ifade etme konusunda bazı yeni yöntemlere başvurabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilir, bu konuda harcama yapmaya yatkın olduğunuz bir dönemin etkisinde olabilirsiniz.

Aslan

Aslan burçları için içsel dünyanıza döndüğünüz ve ruhsal olarak yenilikler yaşayacağınız bir dönemin etkisine giriyorsunuz. Terapi, meditasyon gibi içsel yolculuğunuzu destekleyecek adımlar atabilir, iç dünyanızdaki bazı sorunların çözüme ulaştığını fark edebilirsiniz.

Başak 

Başak burçları sosyal çevre, arkadaşlıklarıyla alakalı yeni başlangıçlar yapabilir. Yeni insanlarla tanışma ve mevcut ilişkilerini güçlendirecekleri bir etki içerisinde olabilir.

Yengeç burcu yeniayının etkileri neler, yengeç burçlarını nasıl etkileyecek? Yengeç yeniayı burç yorumları

Terazi 

Terazi burçları için kariyer fırsatları ve sosyal statülerinde bazı değişiklikler meydana gelebilir. Mevcut işinizde terfi alma ya da daha iyi bir konumdan iş teklifi alabilirsiniz.

Akrep 

Akrep burçları için kişisel gelişim ve içsel konularda yeni başlangıç etkileri görülürken eğitim konusunda yeni bir adım atabilirsiniz. Uzun seyahatler planlayabilirsiniz.

Yay 

Yay burçları için finansal konular gündeme geliyor. Yatırımlar, ortak kaynaklardaki dönüşümde yenilikler etkisine girebilir, borçlarınız konusunda düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Oğlak 

Oğlak burçları için ikili ilişkilerin önemli olacağı bir etki olacak. Evlilik veya iş ortaklığında yeni adımlar atılabilir. Yeni başlangıçların romantik hayatınızda görülebileceği bir dönem olabilir.

Kova 

Kova burçları için sağlık, günlük rutinler, diyet gibi konular gündeme gelebilir. Günlük alışkanlıklarına yönelik değişikliklerle kişisel gelişimine önem vereceği bir dönemin etkisine giriliyor.

Balık 

Balık burçları için romantik ilişkilerde yenilikler, yaratıcılık veya çocukla alakalı yeni başlangıçlar olabilir.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir