Fenerbahçe'nin hazırlık maçı FB YouTube kanalında Katıl'a özel yayınlanacak - Haber Jet

Fenerbahçe’nin hazırlık maçı FB YouTube kanalında Katıl’a özel yayınlanacak

Fenerbahçe, 29 Haziran Cumartesi günü Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçına çıkacak. Bu karşılaşma, Fenerbahçe'nin YouTube kanalından sadece Lacivert Paket Katıl aboneleri için canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçına çıkıyor. Sarı-lacivertli ekip, 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.30’da Romanya’nın Petrolul Ploieşti takımı ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir başlangıç yaparak, Romanya’nın Petrolul Ploieşti takımı ile ilk hazırlık maçını oynayacak. Maç, 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.30’da başlayacak ve Fenerbahçe’nin resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ancak bu karşılaşmayı sadece Fenerbahçe YouTube Lacivert Paket Katıl aboneleri izleyebilecek.

Fenerbahçe hazırlık maçı canlı izle! FB hazırlık maçı hangi kanalda, nereden izlenir?

FENERBAHÇE’NİN HAZIRLIK MAÇ PROGRAMI

Fenerbahçe, yeni sezona hazırlık kapsamında bir dizi hazırlık maçı planladı. İşte sarı-lacivertlilerin hazırlık maçları programı:

Petrolul Ploieşti: 29 Haziran Cumartesi, saat 10.30

Admira Wacker: 6 Temmuz Cumartesi, saat 20.00

Hajduk Split: 10 Temmuz Çarşamba, saat 20.00

Strasbourg: 13 Temmuz Cumartesi, saat 19.30

Fenerbahçe hazırlık maçını hangi kanal veriyor, FB hazırlık maçı nereden izlenir?

FENERBAHÇE’NİN DİZİLİŞİ NASIL OLACAK?

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, hazırlık maçlarında nasıl bir taktikle sahaya çıkacağı büyük bir merak konusu. Mourinho, yeni oyuncuların takıma adaptasyonunu sağlamak ve mevcut oyuncuların form grafiğini yükseltmek amacıyla yoğun bir kamp dönemi geçiriyor. Takımın, sezon öncesi bu ilk sınavında sergileyeceği performans taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Fenerbahçe hazırlık maçını hangi kanal verecek, nasıl izlenir, FB TV veriyor mu?

FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Fenerbahçe taraftarları, bu önemli karşılaşmayı bilgisayar, telefon, tablet veya televizyon ekranlarından takip edebilecek. Ancak maçı izlemek için Fenerbahçe YouTube kanalına Lacivert Paket Katıl aboneliği gerekiyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir