Bahçelievler Güngören Sokak'ta 4 katlı bir binanın en üst kat balkonu çöktü - Haber Jet

Bahçelievler Güngören Sokak’ta 4 katlı bir binanın en üst kat balkonu çöktü

İstanbul Bahçelievler'de aynı gün içinde ikinci kez bina çökme haberi geldi. Bahçelievler Güngören Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın en üst kat balkonunda çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Bugün sabah saatlerinde İstanbul Bahçelievler’de 3 katı kaçak yapıldığı öğrenilen 7 katlı bir bina kısmen çökmüştü. Bugün ikinci kez yine Bahçelievler’den bina çökme haberi geldi. Güngören Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın en üst kat balkonu çöktü.

BAHÇELİEVLER’DE 4 KATLI BİNANIN ÇATISI ÇÖKTÜ

İstanbul Bahçelievler’de aynı gün içinde farklı bir binada daha çökme meydana geldi. Bahçelievler ilçesi Zafer Mahallesi Güngören Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın en üst kat balkonu çöktü. Olay yerine itfaiye ve polis sevk edildi. Binanın çatısından düşen bloklar karşı apartmanın istinat duvarına düştü.

Bahçelievler bina çöktü

ÖLÜ YA DA YARALI VAR MI?

Olayda ölen ve yaralanan olmadığı öğrenildi. Binada ikamet eden vatandaşlar ise tahliye edildi. Olay yerine gelen Bahçelievler Belediyesi ekipleri, binanın taşıyıcı kolonlarında herhangi bir hasarın olup olmadığını tespit etmek için çalışmalara başladı.

Bahçelievler Güngören Sokak’ta 4 Katlı Bir Binanın En üst Kat Balkonu çöktü

3. Sayfa

Bahçelievler Güngören Sokak’ta 4 katlı bir binanın en üst kat balkonu çöktü” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Aykut Aykut

    Çöken bina sayıları neden arttı?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir