ABD'de yayına giren The Bear 3. sezon Türkiye'de 17 Temmuz'da Disney Plus'ta yayınlanacak - Haber Jet

ABD’de yayına giren The Bear 3. sezon Türkiye’de 17 Temmuz’da Disney Plus’ta yayınlanacak

The Bear 3. sezonu 27 Haziran tarihinde bütün bölümleriyle Hulu'da yayınlandı. Ancak Hulu'ya yalnızca Amerika üzerinden giriş yapılabiliyor. Türkiye'de Disney Plus tarafından yayınlanan The Bear dizisinin 3. sezonu Türkiye'de 17 Temmuz'da yayınlanacak.

Emmy ödüllü dizi The Bear 3. sezonuyla ABD’de yayına girdi. Jeremy Allen White ve Ayo Edebiri’nin oyuncu kadrosunda olduğu dizinin 3. sezonunun Türkiye’de yayınlanacağı tarih ve yer belli oldu.

THE BEAR 3. SEZON NE ZAMAN?

The Bear 3. sezon Amerika’da 27 Haziran’da yayınlandı. Dizi Türkiye’de 17 Temmuz tarihinde Disney Plus’ta yayınlanacak. Sevilen mutfak komedi-dramasının 3. sezonunda Carmy’i nelerin beklediği merak ediliyor.

The Bear 3. sezon ne zaman, Türkiye'de ne zaman yayınlanacak?

THE BEAR KAÇ BÖLÜM?

The Bear 9 bölümden oluşuyor. Dizi 3. sezonunda da tam kadro olarak izleyiciyle buluşacak. İkinci sezonun sonunda restoranın açılmasıyla 3. sezonda daha çok mutfak sahnelerinin olacağı tahmin ediliyor.

The Bear konusu ne, kaç bölüm?

THE BEAR 3. SEZON KONUSU NE?

İkinci sezonun büyük bir kısmı restoranı açmak ve çalışanların eğitimi üzerine geçmişti. Bu nedenle çok fazla yemek pişirme, mutfak sahnesi yer almıyordu. 2. sezon final bölümünde restoranın açılmasıyla 3. sezonda daha fazla mutfak sahnesi olacak.

The Bear hangi platformda izleniyor?

Dizide Carmy’i canlandıran başrol oyuncusu Jeremy Allen White, Variety’ye verdiği bir röportajda, üçüncü sezonda restoranda bir menü seti olacağını belirtmişti. Dizinin son bölümünde Claire, buzlukta sıkışan Carmy’nin hakkında söylediklerini duymuştu. Yeni sezonda Claire-Carmy ilişkisinin nasıl olacağı, Sdyney ile Carmy arasında yaşanan geriliminin 3. sezonda etkileri görülecek.

Film Dizi

ABD’de yayına giren The Bear 3. sezon Türkiye’de 17 Temmuz’da Disney Plus’ta yayınlanacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Aslan Aslan

    Türkiye’de bir babayiğit alıp yayınlayamıyor şu diziyi dünyayla aynı anda. Şu sıra en iyi dizilerden The Bear.

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir