Caddebostan'da tavanı çöken Nazende restoran 29 Haziran'a kadar tadilata girdi - Haber Jet

Caddebostan’da tavanı çöken Nazende restoran 29 Haziran’a kadar tadilata girdi

Kadıköy Caddebostan'ın meşhur restoranı Nazende'nin tavanı çöktü. Yaşanan olay nedeniyle müşteriler yaralandı. Olay yerinde tedavisi yapılan yaralı müşterilerden 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Restoran 29 Haziran Cumartesi gününe kadar tadilatta olacağını duyururken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından olayın arka planın ve olayın ihmal nedeniyle gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda eleştiriler yapıldı.

X’te bir kullanıcı, Caddebostan’da bir restoranı Nazende’nin 25 Haziran Salı akşamı tavanı çöktüğünü ve restorantın zorunlu tadilatı nedeniyle 29 Haziran Cumartesi günü açılacağını duyurmasının ardından bu kadar kısa sürede açılmasını eleştirdi.

CADDEBOSTANDA RESTORANIN TAVANI ÇÖKTÜ

X’te @heisenbergtrx isimli kullanıcı Caddebostan’ın meşhur restoranı Nazende’nin tavanı çöktüğünü ve olayda yaralananlar olduğunu belirterek, birçok insanın deprem travmasının tetiklendiğini belirtti.

Caddebostan Nazende restoranın tavanı çöktü

X kullanıcısı, restoranın 3 gün sonra açılacağını duyurmasının ardından bu durumu eleştirdi. “Olayın ihmallerden olup olmadığı araştırılmadan instagram hesaplarına sanki hiç böyle bir şey yaşanmamış gibi tadilattayız yazmışlar. Yapacakları tek şey müşterilerini, yaralananları, kendi çalışanlarını salak yerine koymadan özür dilemeleriydi, yapmadılar.” diyerek restoranı eleştirdi.

Nazende restoran tadilatı ne zaman bitecek, hangi gün açılıyor?

Olayın üstünün tadilatla kapatıldığını düşünen X kullanıcısı, “rezervasyon için 50 kere aratan ama bu olaydan sonra nasıl oluyor da 3 güne tekrar açabiliyor?” sorusunu sordu.

İşletme müdürü M.K gözaltına alındı. “Taksirle yaralama” suçundan adliyeye sevk edilen M.K serbest bırakıldı.

Tavanın çöktüğü anlara ait güvenlik kameraları ortaya çıkarken tavanın altında kalan bazı müşterilerin kendi imkanlarıyla çıktıkları görülüyor.

CADDEBOSTAN NAZENDE RESTORAN NE ZAMAN AÇILACAK?

Mekanlarında yapılacak zorunlu tadilat nedeniyle hizmete ara verdiğini duyuran Nazende restoranın 29 Haziran Cumartesi günü hizmete açılacağı duyuruldu.

3. Sayfa

Caddebostan’da tavanı çöken Nazende restoran 29 Haziran’a kadar tadilata girdi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Yaren Yıldırım Yaren Yıldırım

    Depremden korktukça böyle haberler görünce ürperiyor insan

    Yanıtla
  • Zeliha Zeliha

    Deprem tehlikesi olan bir yerde bir binanın altına dükkan açıp bir de asma kat yapacaksın. o da çökecek. korkunç

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir