The Boys 4. sezon 5. bölüm 27 Haziran Perşembe günü yayınlanacak - Haber Jet

The Boys 4. sezon 5. bölüm 27 Haziran Perşembe günü yayınlanacak

Amazon Prime Video'nun sevilen dizisi The Boys çok beklenen 4. sezonuyla 13 Haziran'da izleyicisiyle buluştu. Her hafta yeni bir bölümü yayınlanan The Boys 4. sezon 5. bölümü 27 Haziran Perşembe günü yayınlanacak.

Süper kahramanların hayatının arka planını anlatan anti-kahraman dizisi The Boys 4. sezonuyla Prime Video’da ekrana gelmeye başladı. Her hafta yeni bölümü ekrana gelen dizinin 5. bölüm tarihi belli oldu.

THE BOYS 4. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

The Boys 4. sezon 5. bölüm 27 Haziran Perşembe günü Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Dizi ilk 3 bölümüyle 13 Haziran’da ekrana geldi. 8 bölümden oluşan dizinin kalan bölümleri her hafta perşembe günü yayınlanacak.

The Boys 4. sezon 5. bölüm ne zaman?

THE BOYS HANGİ PLATFORM?

Amazon Prime Video yayınlanmakta.

The Boys hangi platformda yayınlanıyor?

THE BOYS 4. SEZON KONUSU NE?

3. sezonun ardından The Boys 4. sezon büyük bir heyecanla bekleniyordu. Dizinin 4. sezonundaB Butcher hem ekibin liderliğini hem de Becca’nın oğlunu kaybetmiştir. Birkaç ay ömrü kalan Butcher’ın yalanlarından ekibin geri kalanı bıkmış haldedir.

The Boys 4. sezon Soldier Boy var mı?

Dünya yıkımın eşiğindeyken güçlenen Yurtsever, kontrol altına aldığı Victoria Neuman sayesinde Oval Ofis’e yaklaşmaktadır. Durum her zaman olduğundan daha tehlikeli bir hal alırken ekip dünyayı kurtarmak için birlik olmak zorundadır.

Film Dizi

The Boys 4. sezon 5. bölüm 27 Haziran Perşembe günü yayınlanacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nüket Nüket

    Bu diziyi izleyen var mı güzel mi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir