Beren Saat’i görüntüleyen Ekol TV muhabiri Uğur Kotan videoda söylenenlerin kendisine ait olmadığını açıkladı - Haber Jet

Beren Saat’i görüntüleyen Ekol TV muhabiri Uğur Kotan videoda söylenenlerin kendisine ait olmadığını açıkladı

Beren Saat Ekol TV muhabiri olayının ardından Uğur Kotan açıklamada bulundu. Muhabir Uğur Kotan Beren Saat teknede iken çekilen görüntüler sırasında söylenenlerin kendisine ait olmadığını dile getirdi.

Bodrum’da tatil yapan ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu, bir basın mensubunun görüntülemesiyle yeniden gündeme geldi.

Ekol TV muhabiri Uğur Kotan tarafından çekilen videoda yer alan tartışmalı ifadeler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Özellikle bir muhabirin “Ben bu Beren’i yerim” sözleri, yoğun tepkilere neden oldu.

Uğur Kotan, olayla ilgili detaylı bir açıklama yaparak, söz konusu ifadelerin kendisine ait olmadığını belirtti ve durumu açıklığa kavuşturdu.

Uğur Kotan Beren Saat

BEREN SAAT EKOL TV OLAYI NEDİR?

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin Bodrum tatilinde çekilen görüntülerde, metrelerce uzaklıktan yapılan zoom ile Beren Saat’in görüntülenmesi ve muhabirler arasında geçen diyaloglar tepki topladı.

Ekol TV olayın ardından bir açıklama yaparak, videoyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

Kanal, yaşanan olayların ardından kamuoyunu bilgilendirmek ve doğru bilgilere ulaşmak için çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

EKOL TV MUHABİRİ UĞUR KOTAN BEREN SAAT’E SÖYLENEN SÖZLERİN KENDİSİNE AİT OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Ekol TV magazin muhabiri Uğur Kotan, sosyal medya platformu X üzerinden bir açıklama yaparak, olayın detaylarını paylaştı.

Beren Saat Ekol TV

Kotan, videoda geçen tartışmalı sözlerin kendisine ait olmadığını vurguladı ve konuyla ilgili olarak videonun tamamını paylaştı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İki gündür hakkımda yürütülen karalama kampanyasını sükunetle takip ediyorum. Bahsi geçen haberde söylenen sözü benim söylemediğim, paylaştığım videoda oldukça açıktır. Ayrıca söyleyen kişiyi de ‘sus lan’ diyerek uyarıp, söylediği sözlere dikkat etmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Bunların hepsi paylaştığım videoda kanıtlıdır.”

Beren Saat Ekol TV

Kotan, kendisine yönelik yapılan haksız eleştiriler ve hakaretlere karşı hukuki süreç başlatacağını belirtti.

“İki gündür bunca haksız hakarete maruz kalmama rağmen ölü taklidi yapan ilgili kurumu ve muhabirini de şaşkınlıkla izliyorum. Olayın aslını araştırmadan hakkımda yapılan yalan yanlış tüm haberler ve yapılan hakaretlerle alakalı hukuki süreç başlatılacaktır. Saygılarımla Uğur Kotan”

Beren Saat’i Görüntüleyen Ekol Tv Muhabiri Uğur Kotan Videoda Söylenenlerin Kendisine Ait Olmadığını Açıkladı

BEREN SAAT TEKNEDE GÖRÜNTÜLENDİ, SOSYAL MEDYA TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada geniş yankı bulan bu olay, birçok kullanıcının tepkisini çekti.

Videonun tamamının paylaşılmasıyla birlikte, olayın arka planı daha net bir şekilde ortaya çıktı.

Beren Saat Ekol Tv

Birçok kullanıcı, Uğur Kotan’ın açıklamalarını desteklerken, olayın yanlış anlaşılmalara neden olduğunu belirtti.

Diğer yandan, Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun özel hayatının ihlal edilmesi konusu da sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

MagazinGündemÖne Çıkan HaberlerTrend

Beren Saat’i görüntüleyen Ekol TV muhabiri Uğur Kotan videoda söylenenlerin kendisine ait olmadığını açıkladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Hande Hande

    Beren Saat hiçbir şey demedi mi acaba ya Kenan Doğulu’nun yerinde olmak istemezdim Allah sabır versin zor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir