Sahibinden, fiyat geçmişi eklentisi kullananları engelliyor! Eklentiyi kullananlar sahibinden.com’a erişemiyor - Haber Jet

Sahibinden, fiyat geçmişi eklentisi kullananları engelliyor! Eklentiyi kullananlar sahibinden.com’a erişemiyor

Sahibinden.com, araç ve emlak fiyatlarının geçmişini takip etmeyi sağlayan popüler bir eklentiyi kullanan kullanıcıları engelledi. Fiyat geçmişi eklentisi kullanan site kullanıcıları engelleniyor. Bu durum, kullanıcılar arasında tartışma yarattı.

Türkiye’nin önde gelen ilan sitelerinden Sahibinden.com, kullanıcılarının araç ve emlak fiyatlarının geçmişini görmelerine imkan tanıyan popüler bir eklentiyi kullananlarının siteye erişimini engelledi.

SAHİBİNDEN.COM FİYAT GEÇMİŞİ EKLENTİSİ NEDİR?

Sahibinden.com, kullanıcıların ilan fiyatlarının geçmişini görmelerini sağlayan bir Google Chrome eklentisini kullanması üzerine, eklentiyi kullanan kullanıcılara erişim engeli getirdi. Eklentiyi kullananlar, siteye erişim sağlamakta zorluk çekiyor.

Sahibinden.com’dan yapılan açıklamaya göre, bu eklentinin kullanım koşullarına aykırı olduğu belirtiliyor. Platformun eklentiyi kullanan kullanıcılarına gönderdiği mesaj şu şekildedir:

Olağan dışı erişim tespit ettik… Tarayıcınızda kullandığınız eklenti ile ilan fiyat geçmişini sahibinden.com’un Kullanım Koşulları’na uygun olmayan şekilde görüntülediğiniz tespit edilmiştir. Bu nedenle sahibinden.com’a girişiniz geçici olarak engellenmiştir. Tarayıcınızdan eklentileri sildiğiniz takdirde kısa bir süre sonra siteye tekrar giriş yapabilirsiniz.

Sahibinden fiyat geçmişi eklentisi nasıl kullanılır?

Fiyat geçmişi eklentisi, kullanıcıların ilanların fiyat geçmişini görmelerine olanak tanıyor. Bu eklenti, özellikle uzun vadeli fiyat değişimlerini takip etmek isteyen kullanıcılar için oldukça yararlı. Google Chrome’un yanı sıra Opera, Firefox, Edge ve Brave gibi tarayıcılarda da kullanılabilen eklenti, bir ilana girdiğinizde ekranın sağ tarafında fiyat geçmişini gösteriyor. Sahibinden.com’un sunduğu özelliklerle kıyaslandığında, bu eklenti daha kapsamlı bir fiyat geçmişi takibi sağlıyor.

Sahibinden fiyat geçmişi eklentisi nedir, yasak mı, nasıl indirilir, nasıl kurulur?

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir