File Market, mağazalarında nakit ödeme seçeneğini kaldırmaya hazırlanıyor - Haber Jet

File Market, mağazalarında nakit ödeme seçeneğini kaldırmaya hazırlanıyor

File Market'in bazı şubelerinde nakit ödeme seçeneğini kaldırdığına dair bir haber sosyal medyada yayıldı. File Market'in mağazasında yapılan duyuruyu paylaşan bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı duyuruda mağazadan sadece kredi/banka kartıyla ödeme yapılacağı görüldü. Uygulamanın 8 Temmuz itibarıyla geçerli olacağı öğrenildi.

File Market bazı şubelerinde uygulamak üzere nakitle ödemeyi kaldırıyor. Uygulama ile daha pratik, hızlı ve hijyenik  alışveriş hizmeti sunmayı hedefiyle bu kararı alan File Market’in aldığı karar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

FİLE MARKET NAKİT ÖDEME VAR MI?

BİM’e bağlı olan File Market’in bazı şubelerinde nakit ödeme seçeneğini kaldırdığı öğrenildi. Daha pratik, hızlı ve hijyenik alışveriş için alınan karar sonrası File market nakit ödeme var mı yok mu kaldırıl mı soruları araştırılmakta.

Bir kullanıcının paylaştığı görüntüde File Market’in 8 Temmuz 2024 itibarıyla sadece kredi/banka kartıyla ödeme kabul edeceklerini yazdığı görüldü.

File Market nakit ödeme var mı, kaldırıldı mı?

Duyuruda, “Sevgili müşterilerimiz 08.07.2024 tarihinden itibaren bu mağazamızda yapılan alışverişlerde daha pratik, hızlı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi yaşamanız amacıyla sadece kredi/banka kartları ile ödemeye geçilecektir.” açıklamasına yer verildi.

YaşamGündem

File Market, mağazalarında nakit ödeme seçeneğini kaldırmaya hazırlanıyor” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Naciye Naciye

    Pandemiden sonra nakit alışveriş kalmadı zaten

    Yanıtla
  • Eser Eser

    Market alışverişini nakit ödeyen yok zaten ya ticket ya kredi kartı

    Yanıtla
  • Hasan Bulut Hasan Bulut

    File market nedir?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir