TikTok'ta paylaştığı video ile gündeme gelen Duygu Özgül Kalebayır açıklama yaptı - Haber Jet

TikTok’ta paylaştığı video ile gündeme gelen Duygu Özgül Kalebayır açıklama yaptı

TikTok'ta küçük yaştaki kuzeniyle çektiği videoyla gündeme gelen ve iddiaların odağına giren isim Duygu Özgül Kalebayır, X hesabından açıklama yaptı.

TikTok’ta belli bir takipçi kitlesi olan Duygu Özgül Kalebayır, kendisinden yaşça küçük kuzenini öptüğü  video tepkilere neden oldu. Kuzeni olduğunu söylediği çocukla yakın temasta olan videosu sosyal medya platformlarında yayınlana Kalebayır’dan cevap geldi.

DUYGU ÖZGÜL KALEBAYIR KİMDİR?

Küçük yaştaki erkek kuzeniyle dudak dudağa olduğu bir video paylaşan Duygu Özgül Kalebayır hakkında sosyal medyada tepkiler yağdı.

Nereli ve kaç yaşında olduğu detayları bilinmese de Duygu Özgül Kalebayır, TikTok’ta taekwondo yaptığı ve dans ettiği videolar paylaşmakta.

Gündem olan videoya ilişkin açıklama X hesabından açıklama yapan Kalebayır, çekilen videonun kuzeniyle ailesinin yanında olduğu ve istismar söz konusu olmadığını açıkladı. Sayfada başka videolarında olduğunu söyleyen TikTok kullanıcısı, “paylaşıp reklam yapan kendi kafasına göre yazı yazan ve etkileşim yaratmaya çalışan insanlara gerçekten üzülüyorum . Sayfaya yazılan yazı üzerinden şikayetimizi yapacağımızı ve görüntümü paylaştığı içinde gerekli işlem yapılacaktır .” açıklamasını yaptı.

Daha sonra kuzeniyle birbirlerini öpüp koklayarak sevdiklerini belirten Kalebayır, “istismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır.” diyerek videonun ailesinin yanında çekildiğini vurguladı.

Magazin

TikTok’ta paylaştığı video ile gündeme gelen Duygu Özgül Kalebayır açıklama yaptı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Aysu Aysu

    Yazık ülkenin geldiği son nokta küçücük çocuğu dudaktan öpmek nedir

    Yanıtla
  • Fatih Kendir Fatih Kendir

    Dinin gerekliliklerini bilmiyorsan kapanma!! Tiktokta fenomen olmak için küçücük çocuğu dudaktan öp abuk subuk dans et paylaş aksesuar olarak mı takıyorsun başındakini?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir