Son depremler: İzmir'de 2.8 ve 2.9, Malatya'da 2.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Haber Jet

Son depremler: İzmir’de 2.8 ve 2.9, Malatya’da 2.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son depremler arasında İzmir ve Malatya'da tedirgin edici sarsıntılar yaşandı. 24 Haziran Pazartesi gece yarısından sonra meydana gelen depremler vatandaşları kaygılandırırken İzmir'de 2.8 ve 2.9, Malatya'da ise 3 ve 2.5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Son depremler verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nde yayınlandı.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye’de meydana gelen depremleri anlık olarak bildiriyor. Jeolojik konumu sebebiyle fay hatları üzerinde bulunan Türkiye’de her gün büyük ve küçük ölçekli depremler meydana gelmekte.

İZMİR’DE DEPREM Mİ OLDU?

İzmir’de 24 Haziran Pazartesi günü saat 05.30’da 2.8 büyüklüğünde ve 7 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi. Depremin tam konumu AFAD son depremler verileri tarafından Ege Denizi – [26.78 km] Seferihisar (İzmir) olarak verildi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre az önce deprem nerede oldu?

İzmir’de 24 Haziran Pazartesi günü meydana gelen ikinci deprem saat 06.24’te 2.9 büyüklüğünde ve 8.04 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremin tam konumu yine Ege Denizi – [26.78 km] Seferihisar (İzmir) olarak verildi.

MALATYA’DA DEPREM Mİ OLDU?

Malatya’da 24 Haziran Pazartesi günü erken saatlerinde saat 01.01’de Yazıhan ilçesinde 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.01 kilometre olarak ölçüldü.

En son deprem nerede oldu, İzmir'de deprem mi oldu?

Malatya’da meydana gelen bir diğer deprem sabaha karşı saat 06.08’de Pütürge ilçesinde meydana geldi. Deprem 2.5 büyüklüğünde gerçekleşirken depremin derinliği 08.04 kilometre olarak ölçüldü.

Son Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir