Algida ve Bounty'de boykot listesinde! Boykot olan dondurma markaları - Haber Jet

Algida ve Bounty’de boykot listesinde! Boykot olan dondurma markaları

İsrail'in Filistin'e 7 Ekim'den bu yana saldırıları devam ederken dünyada ve Türkiye'de boykot hareketi hız kesmeden devam ediyor. Saldırı alanını genişleten, sistematik katliamlarına devam eden İsrail'e destek olan markalar boykot ediliyor. Yaza girerken sıkça tüketilen dondurma markalarından hangilerinin boykot olduğu boykot listelerinde kontrol ediliyor. Algida, Bounty boykot listesinde yer alıyor.

İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan güvenli bölgelere dahil saldırmaya, kadın veya çocuk olduğu fark etmeksizin Filistinlileri sistematik bir şekilde öldürmeye devam ediyor. Sivil oluşum ile dünyada ve ülkemizde yaygınlaşan boykot hareketi ile İsrail ve İsrail’i destekleyen markalar boykot ediliyor. Boykot listeleri güvenilir siteler tarafından yayınlanırken boykot ürünlerde sorgulanabiliyor. Yaz aylarını yaşadığımız şu sıcak günlerde dondurma tüketiminin artmasıyla boykot listesinde olan dondurma markaları incelenmekte.

ALGİDA BOYKOT MU?

İsrail’i destekleyen ve fon sağlayan Unilever’ın alt markası olan Algida boykot listesinde yer alıyor. Algida markası altında satılan Magnum, Cornetto, Carte Dor, Max ürünleri olmak üzere diğer alt markaları boykot listesinde. Ayrıca Ben & Jerry’s’de Unilever’e ait olup boykot listesindedir.

Algida’nın da bağlı olduğu Unilever, İsrail’in Filistinlilerden zorla alarak yerleştiği yerleşim yerlerinde üretim yapan ve İsrail ekonomisine katkıda bulunan bir şirkettir. Unilever aynı zamanda İsrail’in önde gelen gıda şirketlerinden olan Strauss Group’un önemli iş ortakları arasında yer alıyor.

Algida boykot mu?

BOUNTY BOYKOT MU?

Mars Grup’un alt markası olan Bounty boykot listesinde yer alıyor.

İsrail merkezli Jerusalem Venture Partners ile Mars grup arasında 2019 yılında imzalanmış bir anlaşma bulunmakta.

Bu nedenle Mars Grubu’nun, İsrail’de Ar-Ge yatırımları, fon sağlama, İsrail’deki üniversiteler ile kimyasal ve biyolojik silahların üretildiği Weizmann Enstitüsü ile iş birliği yürütülüyor.

Bounty boykot mu?

BOYKOT OLAN DONDURMA MARKALARI

Boykot olan dondurma markaları arasında sıkça tüketilen Algida yer alıyor. Algida’nın alt ürünlerinden Max, Cornetto, Carte Dor, Magnum, Nogger ve Twister gibi ürünlerinde boykot listesinde olduğunu unutmamak gerekiyor.

Bunun dışında Mars Grup’ta boykot markalar arasında yer alıyor. Mars Gruba ait; Bounty, Twix ve Mars boykot listesinde olan markalar arasında.

BOYKOT OLMAYAN DONDURMA MARKALARI

Golf boykot mu sorusu ara ara gündeme geliyor. Golf boykot listesinde yer almadığı için boykot ürün değildir.

Bunun dışında Alpedo, Mis, Eti, Dondurmacı Amca, Akdo boykot olmayan dondurma markaları arasında sayılabilir.

Editörün SeçtikleriGündem

Algida ve Bounty’de boykot listesinde! Boykot olan dondurma markaları” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Cemil Cemil

    Boykot ürünlerine baktığımızda ülkede ne kadar çok israil ürünü varmış

    Yanıtla
  • Fatma Fatma

    Almayın kardeşim golf alın illa alacaksanız boykot değil. Ayrıca bu paketli gıdalardaki dondurmalar dondurma değil ki. mahallenizdeki sıradan bi dondurmacıdan top top alsanız da olur. Boykotsa boykot almayın

    Yanıtla
  • Lale Lale

    Bir boykot ürünü almak Gazzeye bir mermi olarak düşüyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir