Batshuayi bu sezon 5 penaltı golü attı! Süper Lig’de Fenerbahçe forması ile toplam 12 gol atmıştı - Haber Jet

Batshuayi bu sezon 5 penaltı golü attı! Süper Lig’de Fenerbahçe forması ile toplam 12 gol atmıştı

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, bu sezon attığı 5 penaltı golü ile dikkat çekti. Süper Lig'de ise toplamda 12 gol kaydeden Batshuayi, performansıyla takımına önemli katkılarda bulundu.

Fenerbahçe’nin başarılı santraforu Michy Batshuayi, bu sezon hem ligde hem de diğer kulvarlarda sergilediği performansla göz doldurdu. Özellikle penaltı atışlarındaki başarısı ve Süper Lig’deki gol sayısıyla ön plana çıkan Batshuayi, takımının şampiyonluk yarışında önemli bir rol oynamıştı.

BATSHUAYI KAÇ PENALTI GOLÜ ATTI?

Michy Batshuayi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig’de toplam 12 gol atarak takımına büyük katkı sağladı. Bu gollerin 5’i penaltıdan geldi. Batshuayi, özellikle sonradan oyuna girerek attığı gollerle dikkat çekerken, takımına direkt olarak 15 puan kazandırmayı başardı.

Batshuayi kaç penaltı attı 2024?

BATSHUAYİ BU SEZON KAÇ GOL ATTI?

Belçikalı futbolcu, Türkiye Kupası’nda oynanan 3 maçta ise 6 gol atarak takımının bu kulvarda da katkı sağladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi ve eleme turlarında da forma giyen Batshuayi, bu maçlarda da toplamda 6 gol kaydetti. Tüm bu performansıyla birlikte Batshuayi, bu sezon dakika başına attığı gol baz alındığında kariyerinin en verimli dönemini yaşadı.

Bu sezon Süper Lig’de oynanan maçlarda sadece 1 kez ilk 11’de başlayan Batshuayi, çoğu zaman yedek olarak sahaya çıkmasına rağmen etkili bir golcü olduğunu kanıtladı. Özellikle, Fenerbahçe’nin Kayserispor’u 4-3 yendiği maçta attığı 3 golle takımına galibiyeti getirdi.

Batshuayi penaltıdan kaç gol attı?

BATSHUAYİ FENERBAHÇE’DEN AYRILDI MI?

Sezonu Edin Dzeko’nun yedeği olarak geçiren Batshuayi süre aldığı dakikalarda skora katkısı ile dikkat çeken futbolcular arasında yer almıştı. 30 Haziran’da Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Michy Batshuayi’nin gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği ise merak konusu.

Gelen son bilgilere göre Batshuayi, Galatasaray ile anlaşmış durumda ve 30 Haziran’dan sonra sarı-kırmızılılar Belçikalı golcüyü transfer ettiğini resmen duyuracak.

Batshuayi Fenerbahçe'den ayrıldı mı, GS'ye mi gitti?

SporSon Dakika

Batshuayi bu sezon 5 penaltı golü attı! Süper Lig’de Fenerbahçe forması ile toplam 12 gol atmıştı” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir