20 Haziran Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkıyor - Haber Jet

20 Haziran Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 Haziran Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini paylaştı. 20 Haziran Perşembe hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Hem Afrika'dan hem de Basra'dan sıcaklıklar yurda doğru ilerliyor.

Meteoroloji son yayınlanan hava durumu verilerine göre 19 – 25 Haziran tarihleri arasında hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre 20 Haziran Perşembe günü Güneydoğu Anadolu’da sıcaklıklar yükselirken Doğu Karadeniz (Giresun hariç), Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yer yer yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Hava Forum’dan paylaşılan bilgilere göre, Basra sıcaklıkları Güneydoğu Anadolu’dan girecek. Cumartesi itibarıyla termometrelerin; Şanlıurfa Ceylanpınar’da 49°, Şırnak Cizre’de 47°, Mardin Nusaybin’de 46°, Diyarbakır Bismil’de 45° ve Batman Hasankeyf’te 44° gösterecek.

20 Haziran Perşembe hava durumu nasıl, sıcaklıklar düşecek mi?

20 HAZİRAN PERŞEMBE HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

Hava sıcaklığının 20 Haziran Perşembe günü mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

İstanbul

20 Haziran Perşembe günü hava durumu verilerine göre İstanbul’da sıcaklık 31 dereceye kadar çıkacak. Güneşli ve sıcak bir hava etkili olacak.

Ankara

20 Haziran Perşembe günü hava durumu verilerine göre Ankara’da sıcaklık 34 dereceye kadar çıkacak. Güneşli ve sıcak bir havanın etkili olması bekleniyor.

İzmir

20 Haziran Perşembe günü hava durumu verilerine göre İzmir’de sıcaklık 39 dereceye kadar çıkacak. Parçalı bulutlu havanın hakim olmasına rağmen güneş etkisini hissettireceği tahmin ediliyor.

Yaşam

20 Haziran Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Pınar Ceylan Pınar Ceylan

    Artık yağmur yağsın çok sıcak

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir