Survivor şampiyonu Ogeday birincilik ödülü olarak en az 1 milyon TL kazandı! Net kazanç açıklanmadı - Haber Jet

Survivor şampiyonu Ogeday birincilik ödülü olarak en az 1 milyon TL kazandı! Net kazanç açıklanmadı

Survivor All Star 2024'te nefes kesen mücadelelerin ardından şampiyon belli oldu. Ogeday, büyük ödülü kazanarak Survivor All Star'ın birincisi ve büyük ödülün sahibi oldu.

Survivor All Star 2024 sezonunun finali, büyük heyecan sahne oldu. Aylar süren zorlu parkurlar, stratejik hamleler ve duygusal anların ardından Ogeday, Survivor All Star 2024’ün şampiyonu olarak büyük ödülü kazandı. En az 1 milyon TL’lik (tahmin edilen) Survivor birincilik ödülü sahibi Ogeday oldu.

SURVİVOR OGEDAY NE KAZANDI?

Survivor All Star 2024 sezonunun finali, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Finale kalan dört yarışmacı Ogeday, Batuhan, Seda ve Nefise arasından büyük bir çekişme yaşandı. Finale kadar gelen zorlu parkurlar ve stratejik oyunların ardından Ogeday, Survivor All Star 2024’ün şampiyonu olmayı başardı.

Ogeday, gösterdiği performans ve dayanıklılıkla izleyicilerin ve jüri üyelerinin beğenisini kazandı. Yarışma boyunca sergilediği stratejik hamleler ve parkurlarda gösterdiği üstün başarı sayesinde büyük ödülün sahibi oldu.

Survivor Ogeday kaç para kazandı, ne kadar kazandı?

SURVİVOR OGEDAY NE KADAR PARA KAZANDI?

Ogeday’ın birincilik ödülü olarak en az 1 milyon TL kazandığı tahmin ediliyor. Survivor finali öncesi büyük ödülün ne ve ne kadar olduğu bilgisi paylaşılmadı. Ancak geçmiş sezonlarda verilen ödüller üzerinden yapılan tahminlere göre bu sezonki Survivor şampiyonu en az 1 milyon TL değerinde para ödülünün sahibi oldu.

Survivor büyük ödül ne kadar, Survivor şampiyonu kaç para alıyor?

SURVİVOR’DA 2. OLANA ÖDÜL VAR MI, VERİLİYOR MU?

Survivor’da yarışmacıyı ikinci tamamlayan isim Nefise oldu. Finalde Ogeday’a karşı yarışıp 6-2 kaybeden Nefise, gösterdiği performansla büyük takdir topladı. Finale kalan Batuhan ve Seda da Survivor All Star 2024’ün unutulmaz isimleri arasında yer aldı.

Survivor’da ikinci olan yarışmacıya ödül verilmemektedir. Sadece şampiyon olan yarışmacıya büyük ödül verilmektedir.

Survivor 2. ye ödül var mı, veriliyor mu, ne kadar kazanıyor?

SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR, KAÇ TL?

Survivor All Star 2024 finaliyle birlikte, yarışmanın heyecanı sona erdi ancak Ogeday’ın şampiyonluğu uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. İzleyiciler, yeni sezonda neler olacağını şimdiden merakla bekliyor. Büyük ödül ise henüz açıklanmadı. İlerleyen günlerde açıkladığı takdire büyük ödül miktarı haberimizde paylaşılacaktır.

Survivor 2024 şampiyonu ne kadar kazandı, para ödülü kaç TL?

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir