Polatlar davasında gelişme: Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye edildi - Haber Jet

Polatlar davasında gelişme: Dilan Polat’ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye edildi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde olan Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni bir tahliye gelişmesi yaşandı. Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu, tahliye edildi.

Aylardır gün gün takip edilen Polatlar davasında iki tahliye haberi geldi. Emrullah Erdinç’in haberine göre Dilan Polat’ın kardeşleri olan Sıla Doğu ve Can Doğu’ya tutuksuz yargılanmasına karar verilerek tahliye edildi.

SILA DOĞU CAN DOĞU TAHLİYE EDİLDİ Mİ?

Gazeteci Emrullah Erdinç’in haberine göre aylık tutukluluk değerlendirilmesi tamamlandı. 4. Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna karar verdi.

Aralarında Dilan Polat’ın kardeşleri olan Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da bulunduğu tutukluların tutuksuz yargılanmasına hükmedildiği belirtildi.

Sıla Doğu çıktı mı?

Başka davadan tutuklu olmayan Doğu kardeşlerin cezaevinden tahliye edileceği bilgisi verildi.

SILA DOĞU’NUN AVUKATINDAN PAYLAŞIM

Sıla Doğu’nun avukatı Sibel Bozkulak “Müvekkilim Sıla Sinem Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir” sözleriyle bir Instagram hikayesi paylaştı.

Polatlar Davasında Gelişme: Dilan Polat’ın Kardeşleri Sıla Doğu Ve Can Doğu Tahliye edildi

DİLAN POLAT SON DURUM?

Polatlar dosyasına ilişkin tahliye kararını paylaşan Emrullah Erdinç’in haberi içerisinde Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklu yargılanacağı öğrenildi.

İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilmesinin ardından avukatlarının verdiği dilekçeyle Dilan Polat, Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti.

Gerekli tahlillerin yapılmasının ardından çıkan rapor sonrası Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Polat’ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 3 ay boyunca tedavi görmesine karar vermişti.

Sıla Doğu kimdir, tahliye oldu mu?

HAKİM DAVADAN ÇEKİLMEK İSTEDİ

Bahçeşehir’de bulunan güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili davada da sanık olarak yer alan Dilan Polat ve Engin Polat’ın davasına bakan hakim dosyadan çekilmek için dilekçe sundu.

Davadan çekilmek isteyen hakim dilekçesinde, ““Bu aşamadan sonra ne karar verirsem vereyim tarafların hiçbir şekilde memnun olmayacakları, kararlarda tarafsızlığıma şüphe olarak bakacakları, hatta tarafsızlığımı kabul etmeyecekleri, şahsımın ve yargının tarafsızlığından şüpheye düşülmesinin olumsuz intibaalar bırakacağı değerlendirilmiş olup davadan çekilmiş bulunmaktayım.” ifadesine yer vermişti.

MagazinGündemSon Dakika

Polatlar davasında gelişme: Dilan Polat’ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye edildi” haberine 5 yorum yapıldı.

  • Aysel Aysel

    yakında Dilan Polat’a da tahliye gelir

    Yanıtla
  • Ahmet Enes Ahmet Enes

    Sıla Doğu ve Can Doğu’nun ablaları Dilan Polat’ın gazına geldiğini düşünüyordum zaten iyi oldu

    Yanıtla
  • Aslı Aslı

    Dilan Polat akıl hastanesinde mi?

    Yanıtla
  • Ezgi Küçükgöz Ezgi Küçükgöz

    Engin Polat’ın kardeşi tahliye oldu mu peki?

    Yanıtla
  • Aydın Çobanoğlu Aydın Çobanoğlu

    Yakında Dilan Polat ve Engin Polat da çıkar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir