LoL karakteri Briar’ı seslendiren Funda Kayacık Barbie’de Brooklyn Roberts ve Cocomelon’da Nico-Nina karakterlerini de seslendirdi - Haber Jet

LoL karakteri Briar’ı seslendiren Funda Kayacık Barbie’de Brooklyn Roberts ve Cocomelon’da Nico-Nina karakterlerini de seslendirdi

League of Legends oyunundaki Briar karakterini seslendiren Funda Kayacık dublaj dünyasındaki incelikleri sosyal medya hesabında paylaşıyor. Barbie'nin onaylı sesi olan Funda Kayacık birçok farklı yeteneği ile sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Türkiye’de dublaj sanatçılığı alanında öne çıkan isimlerden biri olan Funda Kayacık, hem yeteneği hem de enerjisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip.

League of Legends (LoL) oyunundaki Briar karakterini Türkçe seslendirmesiyle dikkat çeken Kayacık, seslendirme dünyasında önemli bir yer edinmiş durumda.

Funda Kayacık kimdir?

FUNDA KAYACIK KİMDİR?

1998 yılında doğan Funda Kayacık, 26 yaşında olmasına rağmen seslendirme dünyasında büyük başarılara imza atmış bir isim.

Opera eğitimi alarak müzik kariyerine adım atan Kayacık, batı müziği alanında güçlü bir donanıma sahip.

Lol Karakteri Briar’ı Seslendiren Funda Kayacık Barbie’de Brooklyn Roberts Ve Cocomelon’da Nico Nina Karakterlerini De Seslendirdi

Opera, caz ve müzikal dallarında kendini geliştiren sanatçı, piyano eğitimi dışında gitar, ukulele, kalimba ve ocarina gibi enstrümanları çalmayı da kendi kendine öğrenmiştir.

Funda Kayacık seslendirme dünyasında yalnızca LoL’deki Briar karakteriyle sınırlı kalmamış, aynı zamanda Barbie’de Brooklyn Roberts ve Cocomelon’da Nico-Nina karakterlerini de seslendirmiştir.

Funda Kayacık kimdir?

Bu çeşitlilik, onun seslendirme yeteneklerinin geniş bir yelpazede olduğunu gösteriyor. Kayacık, hazırladığı bilgilendirici videolarla izleyicilere seslendirme sanatına dair detayları anlatarak bu alandaki bilgi birikimini de hayranları ile paylaşmaktadır.

Öte yandan Funda Kayacık’ın ilgi alanları yalnızca seslendirme ve Cosplay’den ibaret değil.

İlgili Haberler

Lol Karakteri Briar’ı Seslendiren Funda Kayacık Barbie’de Brooklyn Roberts Ve Cocomelon’da Nico Nina Karakterlerini De Seslendirdi

Bir gamer, koleksiyoncu ve sosyal medya fenomeni olarak da bilinen Kayacık, Disney, Marvel, Harry Potter, animeler, çizgi romanlar ve kitaplar gibi çeşitli figürler ve objeler koleksiyonuna sahiptir.

Oyun oynarken Twitch yayınlar yaparak ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanarak hayran kitlesiyle sürekli etkileşimde bulunmaktadır.

Funda Kayacık kimdir?

FUNDA KAYACIK’IN SESLENDİRDİĞİ KARAKTERLER NELERDİR?

Funda kayacık “Luna’nın Bilim Dünyası” adlı müzikal çizgi dizide hem başrolü seslendiren hem de müzik yönetmenliğini üstelnmiştir.

Bu projede önemli bir rol oynadıktan sonra seslendirme sanatı hayatına hızlı bir giriş yapan Kayacık sonrasında daha birçok karaktere ses vermiştir.

Lol Karakteri Briar’ı Seslendiren Funda Kayacık Barbie’de Brooklyn Roberts Ve Cocomelon’da Nico Nina Karakterlerini De Seslendirdi

Barbie Brooklyn Roberts karakterinin onaylı ses olarak bilinen Funda Kayacık Netflix için 2 yılı aşkın süre boyunca Barbie animasyonunda da seslendirme yapmıştır.

Funda Kayacık’ın seslendirme çalışmaları arasında yer alan projelerden bazıları ise şunlar:

Outlander “Malva”
Cocomelon “Nico-Nina”
Trt Piri: Kelime Macerası “Piri”
Barbie Big City Big Dreams
Barbie Mermaid Power
Barbie It Takes Two
Barbie Brooklyn Roberts
Cimri Scrooge “Kathy”
Mixed-ish “Rebecca”
Sydney to Max “Sophia”
Nefesini Tut 2 “Phoenix”
Cave Club “Bashley”
Ridley Jones “Bayan Peabody”
Süper Öcüler Noel Babanın Yardımcıları “Nora”

BiyografiKültür SanatOyun

LoL karakteri Briar’ı seslendiren Funda Kayacık Barbie’de Brooklyn Roberts ve Cocomelon’da Nico-Nina karakterlerini de seslendirdi” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir